Een makelaar kiezen voor de verkoop van uw huis

Makelaar

Een makelaar kiezen voor de verkoop van uw huis

De meeste verkopers vertrouwen de verkoop van hun eigendom toe aan een traditionele makelaar, maar een slechte keuze kan wekenlang blijven hangen. Hier zijn enkele tips om het proces zo stressvrij mogelijk te maken. Bespreek vooraf belangrijke details met uw makelaar. Plan indien mogelijk bezichtigingen in met uw makelaar in uw Google Agenda, zodat zij kunnen bijhouden hoeveel bezichtigingen uw woning ontvangt. Vergeet uw huisdier niet! Als je het pand moet verlaten voor een bezichtiging, overweeg dan om een buurman te vragen om ze te bekijken terwijl je er doorheen loopt.

Zorg er bij het kiezen van een makelaar voor dat deze een beetje op de hoogte is van de financiƫn van uw potentiƫle koper makelaar Woerden. Ze moeten op de hoogte zijn van eventuele financieringsregelingen, inclusief of de koper openstaande schulden heeft of zich in een keten van advocaten bevindt. En ze moeten u regelmatig op de hoogte houden van de voortgang van uw verkoop. Als u een woning koopt van een vriend of familielid, overweeg dan een advocaat te raadplegen om u te helpen met al het papierwerk. Bespreek deze zaken zeker met uw makelaar, want het kan de relatie kapot maken.

U kunt HomeLight gebruiken om snel in contact te komen met een uitstekende makelaar bij u in de buurt. De website biedt objectieve aanbevelingen op basis van de verkoopgeschiedenis en het succespercentage van een kandidaat. Het maakt het ook gemakkelijk om meerdere agenten in korte tijd te evalueren. Nadat u zich hebt aangemeld bij HomeLight, kunt u een paar van de agenten op de lijst interviewen en beslissen wat het beste bij uw behoeften past. Het is ook nuttig om een gevoel van persoonlijkheid te hebben bij het interviewen van agenten.

Klik door naar de website: Slobmakelaardij.nl