Virezu K-Suite Car Tuning Software

Auto-tuning bestaat al een lange tijd. Veel mensen gaan ervan uit dat tuning betekent dingen doen met auto’s, en dat is waar, maar het betekent niet het wijzigen. Leg in dit artikel goed uit wat afstemming draait en waarom het een relatief eenvoudig proces is als het goed is gedaan. Kijk dan goed naar enkele veel voorkomende fouten die mensen maken terwijl ze hun auto’s afstemmen.

De meeste autotuning treedt op op motoren en het gaat om het maken van kleine veranderingen in de manier waarop de brandstof en lucht door het systeem kan doorlopen. Wanneer autotuning, kan één persoon zijn eigen ding doen, en een andere persoon kan het tegenovergestelde doen. Maar het doel van de tuning van de auto is niet alleen om de motor te personaliseren;

Het doel bij het afstemmen van een voertuig is om een auto-uitvoering te verhogen die overeenkomt met de gebruikers die eraan vragen.

Het afstemmen van een motor verhoogt zijn koppel door de inlaatbeperking te verminderen en de pk. Enkele algemene typen auto-tuning omvatten prestatietuning, die meestal betrekking hebben op stroomwinsten. Turbocharging is een ander type auto-afstemming. Turbo-motoren produceren meer vermogen dan normale motoren door de lucht in de verbrandingskamer te comprimeren. Een turbo-motor is erg lawaaierig omdat de perslucht wordt vervangen door brandstof, en dat genereert meer ruis.

Live-afstemming omvat het afstemmen van de motoren van de voertuigen om specifiek in de gewenste specificaties van de eigenaren te passen. Dit proces wordt meestal gedaan voor voertuigen van ECU (elektronische besturingseenheid). ECU staat voor de elektronische besturingseenheid en het einde is wat de werking van de motor van voertuigen regelt.

Dus de beste auto-afstemmingsoftware zal bepalen welke eindunits moeten worden afgestemd, wat voor soort brandstof ze zouden moeten hebben, wat voor soort olie ze zouden moeten hebben, en andere dergelijke informatie.

Een andere goede optie is Viezu K-Suite, een Japanse prestatieduning-software die wordt gebruikt voor het remap Turbo-systeem. Viezu K-Suite Car Tuning-software kan de voertuigen ecu analyseren en wijzigen zonder de prestaties van het voertuig te beïnvloeden. Dit betekent dat er geen complicaties zijn met de ECU of het voertuig zelf, waardoor dit een gemakkelijke optie om mee om te gaan. K-Suite Car Tuning-software is beschikbaar in het Engels, Spaans, Chinees, Koreaans en ook in het Duits.

Het afstemmen van een motor mag niet alleen worden overgelaten aan technici. Een ervaren persoon met een grondige kennis van hoe de motor werkt in staat zal zijn om betere beslissingen te nemen. Tuner kan ook helpen bij het maken van de nodige wijzigingen. Als u niet veel weet over TUNING, kunt u online zoeken om enkele bronnen te vinden over hoe u uw auto kunt afstemmen. Je kunt zelfs naar een tuningshop gaan en hen vragen om je te leren hoe je je eigen voertuig kunt afstemmen. Zodra u klaar bent, kunt u meer geld besparen en genieten van een betere prestaties van uw voertuig.

Bent u op zoek naar auto-tuning-services om de algehele prestaties van het voertuig te verbeteren? Klik hier